Ingezonden persbericht


Persbericht Nationaal Luchtvaart-Themapark Aviodrome Intocht van LEGO bij Aviodrome
Lelystad, 29 september 2011 - Woensdag 5 oktober wordt een spannende dag. Op deze dag komt de eerste LEGO(TM) vlucht aan in Nederland vanuit LEGO Denemarken voor het evenement LEGO WORLD in de herfstvakantie in Zwolle.

Miljoenen LEGO stenen, kleine en grote LEGO modellen komen deze dag aan op het Nationaal Luchtvaart- en Themapark AVIODROME in Lelystad om uiteindelijk getransporteerd te worden naar het grootste LEGO evenement van de wereld.

De prinses Amalia, een bijzondere DC-3 Dakota, komt aanvliegen en landt omstreeks 13.45 uur bij de AVIODROME. Onder begeleiding van 30 stoere motoren met zwaailichten, taxiet het vliegtuig naar het platform. De piloot begroet de kinderen met een LEGO WORLD vlag uit het raam.

Optredens artiesten
Ook de artiesten die tijdens LEGO WORLD optreden, zijn aanwezig tijdens dit unieke 'LEGO welkomstfeest '. Zo zorgen Sjon & Sjeffrie en Bart & Bertus voor een geweldige sfeer bij de intocht. De enthousiaste ontvangst van de intocht wordt beloond. LEGO karakters delen LEGO stenen uit in plaats van pepernoten.

De LEGO modellen en dozen worden in de gereedstaande vrachtwagen geladen die op weg gaat naar de opbouw van LEGO WORLD in Zwolle, waar in de herfstvakantie het grootste LEGO evenement van de wereld plaatsvindt.

MiG21 bij LEGO WORLD
Tijdens LEGO WORLD is een MiG21 uit de collectie van de Aviodrome te zien, die speciaal voor dit evenement wordt overgebracht naar de IJsselhallen. Hier kunnen alle kinderen plaats nemen in de cockpit om een mooie foto te maken.

Kinderen, ouders en grootouders worden uitgenodigd om vanaf 13.00 uur bij de 'LEGO intocht' aanwezig te zijn om van dit evenement een groots LEGO feest te maken. Bezoekers die deze dag komen krijgen 25% korting op de entree voor het Luchtvaart- en Themapark AVIODROME.

Kijk voor meer informatie op: http://aviodrome.LEGOWORLD.nl

Graag tot ziens op 5 oktober!