Gemeente Kapelle

Sociaal Café Schore

Op vrijdag 7 oktober 2011 is er weer een Sociaal Café in het dorpshuis te Schore. De middag duurt van 14.00 uur tot 16.00 uur. Mooi Zeeland is te gast en zal een mooie diavoorstelling geven over de Zeeuwse klederdracht.

Cultuurbus
Met de âCultuurbusâ biedt de Stichting Welzijn Kapelle, de ANBO, PCOB en de seniorenraad commissie Welzijn senioren een avondje âuit en thuisâ. Zo hoeft u niet alleen naar een voorstelling of zelf door het donker te rijden. U stapt samen met anderen uit uw dorp gezellig in de âcultuurbusâ. Er zijn opstapplaatsen in Schore, Wemeldinge en Kapelle.

Die Zauberflöte
Het meest gespeelde stuk uit de opera van Mozart, âDie Zauberflöteâ was vanaf de eerste opvoering in 1791 enorm populair. Wie kent de beroemde (en beruchte) aria van de Koningin van de Nacht niet? De Staatsopera van Tatarstan brengt âDie Zauberflöteâ in een magische, realistische enscenering. Compleet met draken, geheime deuren, gevaarlijke opdrachten, toverleerlingen en goede en kwade toverkrachten. In het imposante decor worden vele theatrale tovertrucs ingezet net zoals bij de oorspronkelijke opvoering. Samen met de geniale muziek van Mozart en de topprestaties van solisten, koor en orkest uit Tatarstan wordt het gegarandeerd een onvergetelijke avond.

De voorstelling is op donderdag 3 november 2011 om 20.00 uur in Schouwburg De Maagd, te Bergen op Zoom. Deelname is ⬠44,--. Vindt u het leuk om mee te gaan naar deze voorstelling? Geef u dan zo snel mogelijk op!

Stichting Welzijn Kapelle
0113 â 34 34 74
info@welzijnkapelle.nl
Â