Gemeente Barneveld


Seniorendag op vrijdag 7 oktober

Vrijdag 7 oktober is er de Seniorendag in Barneveld en Voorthuizen. Voor alle 55+ ers uit de gemeente Barneveld zijn er tal van bewegingsactiviteiten. De toegang is gratis. De Seniorendag is georganiseerd door de Ouderenbonden, Welzijn Barneveld en de gemeente Barneveld. Tijdens de dag staat verantwoord bewegen voor senioren centraal.

Programma Seniorendag Voorthuizen

Tijd

Programma

Locatie

Van 9.30 - 11.30 uur

Kennismaking Seniorenfitness onder deskundige begeleiding

Sportschool Blankesgoed Voorthuizen

Programma Seniorendag Barneveld
In de Veluwehal in Barneveld is er een uitgebreid middagprogramma tijdens de Seniorendag. Tijdens de middag is er voor de bezoekers een plattegrond aanwezig met een overzicht van welke activiteiten waar in de Veluwehal plaatsvinden.

Tijd

Programma

Locatie

Vanaf 12.45 - 17.00 uur

13.00 opening

Uitgebreid middagprogramma

* Sporthal van de Veluwehal: Veel activiteiten zoals spinloop, Gordiaanse knoop, parachutespel, badminton, Dutch tennis, baanhockey en bakobal. Spelplezier staat deze middag centraal. De middag is onder deskundige leiding.

* Toneelzaal van de Veluwehal: koersbal.

* 1e etage Veluwehal: Oudhollandse spelen, darten en kennismaking met eenvoudig toepasbare westerse bewegingsleer, gezond voor lichaam en geest, door docent Iskamogie.

* Villa 29: Kennismaken met de spelcomputer Wii (bewegen voor een beeldscherm), poolbiljart, kickboksen en andere sportieve activiteiten.

* En : Presentatie over bevorderen gezondheid, voorkomen ziektes in relatie tot gezonde voeding (Door Angelique Bernard van Do-it)

Veluwehal (sportzaal, toneelzaal, 1e etage, Villa 29)

Raadhuisplein 2, Barneveld, tel: 14 0342 (netnummer niet nodig), fax: (0342) 495 376, e-mail: info@barneveld.nl