Persuitnodiging: Architectuur Film Festival Rotterdam

Persbericht van Economic Development Board Rotterdam

Rotterdam, 6 oktober 2011 - Morgenmiddag organiseert de Economic Development Board Rotterdam (EDBR) een conferentie tijdens het Architectuur Film Festival Rotterdam (AFFR) onder de titel 'the Economics of Beauty'.
Tijdens deze conferentie met bekende sprekers als Larry Beasley en Erick van Egeraat presenteert de voorzitter van de EDBR, Leendert Bikker de voorlopige conclusies van de EDBR-werkgroep 'the Economics of Beauty'. De conferentie dient om de conclusies verder aan te scherpen. Aan het einde van de conferentie zal wethouder Alexandra van Huffelen een eerste reactie op de voorlopige conclusies en op de resultaten van de bijeenkomst geven.
Kern van het betoog van de EDBR is dat investeren in binnenstedelijke schoonheid en kwaliteit niet alleen loont maar een absolute randvoorwaarde is om mee te blijven doen in de steeds scherper wordende concurrentiestrijd (om bewoners, bezoekers en bedrijven) tussen steden. Om deze ambities waar te kunnen maken zal veel meer en veel slimmer samengewerkt moeten worden met (potentiële) bewoners; zittende bedrijven, investeerders, ontwikkelaars, etcetera. De overheid kan het niet alleen!

Datum: 7 oktober
Locatie: LantarenVenster, Wilhelminapier, Rotterdam Aanvang: 14.00 uur

*

Links:
http://www.edbr.nl



Razende Robot Reporter