Tweede Kamer der Staten Generaal

Persbericht

6 oktober 2011

Nieuw onderkomen ChristenUnie Partijbureau

Morgen, vrijdag 7 oktober, opent het Landelijk Partijbureau van ChristenUnie officieel de deuren van haar nieuwe kantoor. In aanwezigheid van de burgemeester van Amersfoort, de Eerste- en Tweede Kamerleden van de partij en veel prominenten van de partij zal het nieuwe onderkomen aan de Johan van Oldebarneveltlaan feestelijk worden ingewijd vanaf 16.00 uur.

Het gebouw aan de Johan van Oldebarneveltlaan 46, is pal tegenover het Amersfoortse station gelegen. 'Een geweldige verbetering in bereikbaarheid', vindt directeur Menno van Hulst. De partij is blij met een eigen gebouw, dat tevens ruimte biedt aan het Wetenschappelijk Instituut van de ChristenUnie, de Eurofractie, ECPM en PerspectieF, de jongerenorganisatie van de partij.

Tijdens de receptie zal burgemeester Bolsius van Amersfoort aanwezig zijn als fractievoorzitter en partijleider Arie Slob de officiële opening verricht. De catering zal deze middag op bijzondere wijze worden verzorgd door Jongeren met een persoonlijke beperking onder begeleiding van First Class. Horecabedrijf First Class biedt deze jongeren de mogelijkheid in de praktijkgerichte werkomgeving een unieke mogelijkheid om te bouwen aan hun toekomst. Een initiatief dat de ChristenUnie zeer aanspreekt.

Leden van de pers zijn welkom op de receptie. Verzoeke u telefonisch aan te melden bij onze voorlichters: Menno Helmus 0620014505 | Jonathan vd Geer 0629051196

Johan van Oldenbarneveltlaan 46, 3818 HB AMERSFOORT




Tweede Kamer der Staten Generaal