Gemeente Lisse

De bladcontainers staan er weer

6 oktober 2011
Bladcontainers

In heel Lisse staan momenteel bladcontainers om gevallen bladeren in te verzamelen. De Jozefschool aan de Achterweg geeft het goede voorbeeld. De kinderen maken op vrijdag 7 oktober om 10.00 uur hun schoolplein bladervrij. Wethouder Van Zelst en Stek-bestuurder Hans Al reiken de bezems uit. U bent van harte welkom en wij hopen dat u in de komende weken ook uw steentje bijdraagt.

Deze jaarlijkse actie is bedoeld om kinderen op een interactieve manier ervan bewust te maken dat het prettig is als hun (woon)omgeving schoon is. En natuurlijk om het hele dorp bladervrij te houden.

Waar staan de containers?

In totaal staan er in heel Lisse zeventien bladcontainers. Kijk direct waar voor u de dichtstbijzijnde bladcontainer staat en maak uw straat `herfstklaar'. Zo houden we het dorp samen schoon én veilig.

Wedstrijd

De kinderen van de Jozefschool vieren het schone schoolplein met een ballonnenwedstrijd. Zij laten allemaal een persoonlijke ballon op. Het kind met de ballon die de grootste afstand heeft afgelegd, krijgt na een maand een leuke verrassing.

Meer informatie

Met vragen over de bladcontainer kunt u terecht bij de servicelijn van de Gemeente Lisse: (0800) 547 7365.