Gemeente Reimerswaal


Succesvolle gezondheidstest in Yerseke

Maandag 3 oktober jl. vond de gezondheidstest in het multifunctioneel centrum "Tehaere" in Yerseke plaats. Alle 60plussers uit Yerseke en Hansweert zijn enkele maanden geleden aanschreven met de vraag of zij interesse hadden om zichzelf te laten te testen op hun gezondheid/levensstijl.

Ruim 110 mensen hebben gehoor gegeven aan deze oproep! De zeer enthousiaste deelnemers werden getest op hun oog- en handcoördinatie, knijpkracht, lenigheid, bloeddruk, gewicht en het uithoudingsvermogen. Na al deze onderdelen samen met een tweetal vragenlijsten over hun algehele welbevinden, zoals eet- en drinkgewoontes, volgde er te midden van een gezellige informatiemarkt een adviesgesprek. Naar aanleiding van dit adviesgesprek kon men vrijblijvend een kijkje nemen op de informatiemarkt. Op deze informatiemarkt waren verschillende Reimerswaalse verenigingen en welzijnsorganisaties aanwezig. Deze informatiemarkt was open voor alle geïnteresseerden. Tientallen mensen hebben van de gelegenheid gebruik gemaakt om informatie in te winnen over de activiteiten in Reimerswaal.

Een groot deel van deze informatie is gebundeld in het boekje "welzijn in Reimerswaal". Indien u interesse heeft in dit boekje kunt u een e-mail sturen naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl of bellen naar tel.: 0113 - 395 371.