Politie Brabant Zuid-Oost

Specifieke getuigenoproep in onderzoek stoffelijk overschot in kofferbak

Oirschot, 07-10-2011 o Het rechercheteam dat bezig is met het onderzoek naar het aangetroffen stoffelijk overschot in de kofferbak van een uitgebrande auto in Oirschot, is op zoek naar specifieke getuigen. De identiteit van het slachtoffer is nog niet vastgesteld. Wel zijn een aantal specifieke waarnemingen gedaan die de politie wil delen om te kijken of mensen hier meer informatie over hebben.

Jerrycans en jeansbroek

Bij de verbrandde Audi A4 RS stationwagen, die afgelopen maandag op een zandpad aan de Kattenberg is aangetroffen (zie persbericht van maandag 3 oktober), zijn restanten van twee stalen jerrycans aangetroffen. Deze jerrycans hebben ieder een inhoud van 20 liter. Het team vraagt zich af of mensen mogelijk twee jerrycans missen die aan deze omschrijving voldoen of dat iemand heeft waargenomen dat recentelijk bij een tankstation twee van dergelijke jerrycans met benzine zijn volgetankt.

Ook is vast komen te staan dat het slachtoffer een jeansbroek droeg van het relatief exclusieve Italiaanse merk "Jacob Cohen Jeans". Mogelijk zijn er mensen die iemand in hun naaste omgeving kennen die dit merk jeans draagt en waarvan zij sinds afgelopen weekend niets meer hebben vernomen.

Getuigen

Mocht u over informatie beschikken met betrekking tot deze onderwerpen, neem dan contact op met het rechercheteam 'TGO Merode' op 0900-8844. Natuurlijk is het ook mogelijk om anoniem melding te doen via 0800-7000 (Meld Misdaad Anoniem).

Bureau Brabant

In Bureau Brabant van aanstaande maandag 10 oktober wordt ook aandacht aan deze zaak besteed. De eerste uitzending is rond 18.15 uur op Omroep Brabant TV. Daarna wordt het programma ieder uur herhaald. De laatste uitzending is dinsdag 11 oktober rond 17.15 uur.