Gemeente Harenkarspel


Grenzen verleggen in Harenkarspel

Op vrijdag 7 oktober 2011 organiseren Bedrijvenvereniging Harenkarspel en gemeente Harenkarspel de netwerkbijeenkomst Grensverleggend Harenkarspel. Van 15.30 tot 21.00 uur zijn tweehonderd genodigden aanwezig in restaurant De Ooievaar in Warmenhuizen, voor een grensverleggend programma met sprekers over de gemeentelijke fusie, energiebesparing in business en sociale media.

Het evenement wordt georganiseerd voor en door ondernemers en politici uit de gemeente Harenkarspel. Een initiatief dat is voortgekomen uit de gezamenlijke wens van de gemeente en de Harenkarspelse ondernemers om, naast het formele overleg, nog meer betrokkenheid te bewerkstelligen tussen de gemeente en het georganiseerde bedrijfsleven.

Na overleg tussen het dagelijks bestuur van de Bedrijvenvereniging Harenkarspel en het college van de gemeente ontstond het idee voor Grensverleggend Harenkarspel. Voor alle partijen een uitgelezen kans om elkaar informeel te ontmoeten, kennis en ervaring te delen en vooral nieuwe contacten te leggen. Want, ook voor de Harenkarspelse ondernemers en de gemeente geldt dat zij over de eigen grenzen moeten kijken. Niet alleen vanwege de ophanden zijnde fusie, maar ook omdat bedrijfsleven en politiek te maken hebben n krijgen met nieuwe ontwikkelingen op het gebied van duurzaamheid, energiebesparing en sociale media.

Programma
15.30 - 16.00 uur Ontvangst

16.00 - 16.10 uur Welkom door Jos Stoop, voorzitter Bedrijvenvereniging Harenkarspel en Rens Cappon, wethouder Economische Zaken

16.10 - 16.30 uur Burgemeester Evert Vermeer over Grensverleggend Harenkarspel
16.30 - 17.00 uur Michel van Schaijk van Installatie Adviesgroep Van Schaijk over
Energiebesparing in business
17.00 - 17.30 uur Pauze met borrel en hapje
17.30 - 18.45 uur Paulus Veltman over hoe Social Media gebruikt wordt voor personal
branding, communicatie en versterking van business. Met live Twitter
demonstratie

18.45 - 21.00 uur Netwerken met borrel en eten

Doelgroep
Ondernemers uit de gemeente Harenkarspel die lid zijn van het georganiseerde bedrijfsleven; Bedrijvenvereniging Harenkarspel, Zakengroep Waarland, Winkeliersvereniging Harenkarspel, LTO-Noord en Fem2Business. En gemeenteraadsleden, burgemeester en wethouders van de gemeente Harenkarspel. Opgeven kan nog steeds, via de website www.grensverleggendharenkarspel.nl.

Twitter: #GrensHK

Linkedin: Groep Ondernemend Harenkarspel



Gemeente Harenkarspel
Gemeentehuis :
Oostwal 2,
1747 EZ Tuitjenhorn
Postbus 10,
1749 ZG Warmenhuizen
Telefoon 0226-396600