Ingezonden persbericht


P E R S B E R I C H T

Wortell opent kantoor op Microsoft Campus in Verenigde Staten

Nieuwe vestiging op Microsoft Campus in Redmond versterkt relatie tussen beide bedrijven

Lijnden, 7 oktober 2011 - Microsoft-specialist Wortell opent, als enige en eerste Nederlandse Microsoft Partner, een nieuwe vestiging op de Microsoft Campus in Redmond, Washington (Verenigde Staten). Vanuit deze vestiging kan het bedrijf nauwer met het technische team van Microsoft samenwerken aan de ontwikkeling van nieuwe producten. Daarnaast is Wortell snel op de hoogte van nieuwe Microsoft-ontwikkelingen; kennis waarvan ook de Nederlandse Wortell-consultants en -klanten profiteren.

Wortell en Microsoft werken al jaren intensief samen. Op het Nederlandse hoofdkantoor van Wortell in Lijnden zijn regelmatig gesprekken met Microsoft-medewerkers. Andersom bezoeken Wortell-medewerkers vaak het kantoor van Microsoft in Nederland, maar ook de Microsoft Campus in Redmond. Om Wortell-medewerkers nog beter te kunnen faciliteren, opent Wortell een vestiging op de campus van Microsoft in Redmond. Maar ook biedt dit kantoor ruimte voor klanten, bijvoorbeeld om op de campus inspiratiesessies te houden samen met de bedenkers van de verschillende Microsoft-technologieën. Door de nauwere samenwerking met Microsoft weet Wortell nog eerder wat er speelt op het gebied van bijvoorbeeld Microsoft Cloud, Windows 8 en SharePoint. Met deze kennis onderscheidt het bedrijf zich van zijn concurrenten.

"De ontwikkelingen rondom bijvoorbeeld cloud computing gaan razendsnel", zegt Luc Joziasse, commercieel directeur van Wortell. "Om onze klanten goed en vooral snel te informeren, willen we graag op de eerste rij zitten om onszelf te laten informeren. Door een eigen kantoor te openen op de Microsoft Campus in de Verenigde Staten, zitten we bovenop deze en andere technologische ontwikkelingen. Danny Burlage, technisch directeur van Wortell: "De bedenkers van deze technologieën zijn op deze manier binnen handbereik. Bij Het Nieuwe Werken is ook intensieve menselijke interactie een vereiste, zodat er een balans ontstaat in de werkrelatie. Daarvan plukken onze medewerkers en onze klanten de vruchten."

Over Wortell
Wortell is een ICT-dienstverlener gespecialiseerd in het ontwerpen, bouwen en beheren van innovatieve oplossingen op het Microsoft-platform. Het bedrijf is overtuigd van de meerwaarde van innovatieve technologie en helpt organisaties bij het optimaliseren van bedrijfsprocessen en het realiseren van bedrijfsdoelstellingen door middel van toekomstgerichte applicaties. Hierin staat de duurzame relatie met een organisatie centraal. Dankzij de partnerovereenkomst met Microsoft heeft Wortell altijd toegang tot de nieuwste Microsoft-technologieën en kan het bedrijf de algemeen geaccepteerde standaarden bieden, die vervolgens kunnen worden aangepast aan de wensen en behoeften van de klant.

Met de introductie van het document- en dossiermanagementsysteem 360° is Wortell op de Nederlandse markt een van de belangrijkste spelers op het gebied van documentbeheer. Voor meer informatie: www.wortell.nl.