LEWIS PR benoemt Cathelijne van den Bosch tot General Manager

Eindhoven, 7 oktober 2011 - LEWIS PR versterkt zijn management team met de benoeming van Cathelijne van den Bosch tot General Manager LEWIS PR Nederland.

Cathelijne is sinds 2004 werkzaam bij LEWIS PR Nederland en heeft in deze periode op enorm veel verschillende campagnes meegewerkt, vele campagnes strategisch geleid en starters opgeleid tot succesvolle PR-consultants. Ze heeft in dit proces de juiste ervaring opgedaan om deze nieuwe rol te kunnen gaan bekleden.

Ze zal in deze nieuwe rol mede verantwoordelijk zijn voor het aansturen van het team van 30 medewerkers, het verder uitbouwen van het aanbod op het gebied van PR en Social Media en de verdere versteviging van LEWIS PR's sterke positie op de Nederlandse markt. Cathelijne was voorheen Associate Director en is ook een partner in de LEWIS groep. Ze heeft Internationale Bedrijfscommunicatie gestudeerd aan de Radboud Universiteit Nijmegen.

"Cathelijne heeft een schat aan ervaring met zowel B2B als B2C klanten, en is een geweldige team manager," aldus Yvonne van Bokhoven, VP Western Europe bij LEWIS PR. "Ik ben ervan overtuigd dat zij het kantoor met verve zal leiden en verder zal uitbouwen. Zij zal in deze rol nauw samenwerken met het kantoor in België in de coördinatie van onze vele Benelux campagnes. Ik wens haar veel succes."

"In de zeven jaar dat ik bij LEWIS PR werk, heb ik veel ontwikkelingen meegemaakt. Niet alleen zijn we nationaal en internationaal enorm hard gegroeid, maar ook op het gebied van social media zijn we al jaren bezig met het integreren van social media in de traditionele PR-campagnes", zegt Cathelijne van den Bosch. "We hebben een geweldig team en ik kijk er enorm naar uit met dit team ons kantoor verder te mogen uitbouwen."

Over LEWIS PR
De LEWIS Groep bestaat uit LEWIS PR en OCTANE PR en is gespecialiseerd in mediarelaties, waaronder financiële, persoonlijke en zakelijke PR voor bedrijven in Europa, Azië en Noord-Amerika. De Benelux-vestigingen bevinden zich in Eindhoven en Aartselaar, de internationale bedrijfsvoering wordt gecoördineerd vanuit Londen. Andere volledige dochters bevinden zich in Boston, Düsseldorf, Hong Kong, Kopenhagen, Los Angeles, Madrid, Manchester, Milaan, Mumbai, München, New York, Parijs, San Diego, San Francisco, Shanghai, Singapore, Stockholm, Sydney en Washington DC.

Het bedrijf is één van de snelst groeiende in de sector. LEWIS heeft momenteel een omzet van meer dan $32 miljoen en telt 300 werknemers. Zie voor meer informatie http://www.lewispr.nl.