Ingezonden persbericht


PERSBERICHT Duiven, 29 juli 2011

Komende concerten Brian Doerksen bevestigen band met Nederland

DUIVEN - Toen de Canadese aanbiddingsleider Brian Doerksen voor het eerst naar Europa kwam en in het bijzonder naar Nederland, ontstond er een warme band. De integriteit en intimiteit van Brian's muziek heeft ons land geraakt, en het bleek wederzijds. Brian's recente belofte om terug te keren naar Nederland gaat dit jaar nog in vervulling; hij komt met band voor twee concerten in Zwijndrecht (7 oktober) en Aalsmeer (8 oktober).

Het concert in Zwijndrecht vindt plaats in het gebouw van Nehemia (H. A. Lorentzstraat) en het optreden in Aalsmeer is in de Levend Evangelie Gemeente (Kruisweg 55). Beide avonden beginnen om 19:30 uur.

Brian Doerksen zal zowel oude als nieuwe liederen laten horen. En met een aanbiddingsleider die al zoveel wereldwijd bekende liederen op zijn naam heeft staan, belooft dit een bijzondere avond! Niet in de laatste plaats vanwege de nieuwe songs van zijn CD en DVD 'Level Ground'. Met deze los verkrijgbare CD en DVD deed Brian Doerksen iets dat weinig aanbiddingsleiders doen; het podium weghalen en temidden van alle aanwezigen aanbidding en getuigenissen hand in hand laten gaan. De liederen van 'Level Ground' die ook op de concertavonden zullen klinken, draaien om de genade van God; datgene wat christen-zijn apart zet van welke godsdienst ook. Met het samen zingen van deze liederen, staan er bijzondere avonden in het vooruitzicht die verder gaan dan een concert; het worden gedeelde ervaringen! Naast de bekende liederen als 'Come Now Is The Time' ('Kom Nu Is De Tijd') en 'Refiners Fire' ('Maak Mij Rein Voor U') zijn er ook nog nieuwe liederen die Brian schreef voor een musical; 'Prodigal God'.

De vorige tours van Brian Doerksen in Europa werden druk bezocht; de verwachting is dan ook dat de kaartverkoop snel zal gaan. Voor de vroege vogels loont het dan ook de moeite om nu kaarten te bestellen! Tot 10 september 2011 kosten kaarten ¤ 22,50 (exclusief ¤ 2,- reserveringskosten). Na 10 september zal er, als er nog kaarten beschikbaar zijn, een prijsverhoging plaatsvinden naar ¤ 25,- euro. Kaarten zijn telefonisch te bestellen bij Events4christ (0297-237171) of via www.events4christ.nl.