Angie Stone,Candy Dulfer en meerdere op Aruba voor Jazz Festival


ARUBA, 20110923 -- October is het zover voor de langverwachte 5e editie van het Caribbean Sea Jazz Festival dat plaats zal vinden op Aruba . Dit zal zowel op vrijdag 7 als op zaterdag 8 october zijn. En zoals dat hoort bij een eerste lustrum zal dat groots gevierd worden. Daarom zijn er grote namen uit de muziekindustrie vastgelegd om op dit festival op te treden. Zowel Arubaanse als internationale talenten komen hierbij samen. Het is een festival dat al naam heeft gemaakt op Aruba, waar je niet alleen naar toe gaat voor muziek maar ook voor kunst en lekker eten en drinken.

Voor dit festival zal Angie Stone voor het eerst op Aruba optreden. Angie Stone is een beroemde internationale R&B- en soulzangeres. Zij zingt niet alleen maar schrijft ook muziek, speelt keyboard en treedt op in films. Waar de organisatoren ook trots op zijn is het vastleggen van Candy Dulfer. Zij is al eens eerder in onze regio geweest en heeft hier ook vele fans. Candy komt uit Holland en is een geweldige saxofoniste. Zij heeft onder andere opgetreden met Prince, Van Morrison en vele andere artiesten.

Als overige attracties uit het buitenland staan voor de beide avonden de volgende artiesten op het programma: Raul Midon en Richard Bona, Tango Extremo, Eddie Palmirie en Cosy Cotton. Aan het Caribbean Sea Jazz Festival hebben ook altijd lokale talenten deelgenomen Dit jaar zal daarop ook geen uitzondering vormen en er zullen verschillende lokale bands en musici te zien en te horen zijn.

Zoals bekend zal het terrein rondom het Cas di Cultura op Aruba kompleet worden veranderd waarbij er verschillende podia ontstaan. Iedere bezoeker zal de hele avond rond kunnen lopen om te genieten van muziek, kunst en lekker eten en drinken.

Iets heel speciaals van dit festival is dat het Prins Bernhard Cultuurfonds en het Fonds Podiumkunsten Nederland voor 100% achter dit initiatief staan. Zij zijn er voor dat jongeren deel uitmaken van dit festival waar muziek en kunst elkaar treffen.

Kaartjes zullen online te krijgen zijn via www.caribbeanseafoundation.com of bij Plaza Bookshop, Cliffix, Superfood, Moomba Beach, Cas di Cultura en bij CD’s & More.j





Ingezonden persbericht