Rijksvoorlichtingsdienst

Koningin, Prins van Oranje, Prinses Màxima, Prinses Margriet en prof.mr. Pieter van Vollenhoven bij galavoorstelling van Introdans

RVD, 14 september 2011, nr. 235

Hare Majesteit de Koningin, Zijne Koninklijke Hoogheid de Prins van Oranje, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Máxima der Nederlanden, Hare Koninklijke Hoogheid Prinses Margriet der Nederlanden en prof.mr. Pieter van Vollenhoven zijn vrijdagavond 7 oktober aanwezig bij de galavoorstelling VIER40 van dansgezelschap Introdans ter gelegenheid van het 40-jarig bestaan van Introdans in Schouwburg Arnhem.

Met VIER40 viert Introdans zijn veertigste verjaardag. Het eerste werk, Noces van de Vlaamse choreograaf Stijn Celis, werd gecreëerd in Canada en wordt voor het eerst in Nederland uitgevoerd. Het tweede deel van het programma vormt de jubileumcreatie celebrAGE, een productie van de Braziliaanse Gisela Rocha en de Nederlander Adriaan Luteijn, met medewerking van fotograaf/filmmaker Erwin Olaf en modeontwerper Sjaak Hullekes.

Introdans trad diverse malen op tijdens staatsbezoeken van de Koningin. Prinses Margriet is beschermvrouwe van Introdans.

Noot voor redacties (

RVD Mediafeed