Slotervaartziekenhuis volop in beweging tijdens Borstkankermaand

Persbericht van Slotervaart Ziekenhuis

Het Slotervaartziekenhuis, Louwesweg 6 te Amsterdam, organiseert tijdens de Oktober Borstkankermaand diverse activiteiten die voor (ex)patiënten, familieleden en vrienden van patiënten, bezoekers van het ziekenhuis en overige geïnteresseerden te bezoeken zijn.

Informatiestands
Zowel in de centrale hal als in de polikliniekhal wordt een informatiestand ingericht waar informatie over borstkanker, de behandeling en revalidatiemogelijkheden binnen het Slotervaartziekenhuis te vinden is. Tevens is er op de stands informatie over Mammarosa te vinden, dit is een stichting die informatie en begeleiding biedt aan allochtone vrouwen met borstkanker. Mammarosa start binnenkort, in nauwe samenwerking met het Slotervaartziekenhuis, met het aanbieden van activiteiten in Amsterdam.

Zingen, praten met schrijvers en Yoga
Op vier dagen in de maand oktober organiseert het Slotervaartziekenhuis een speciale activiteit.

Vrijdag 7 oktober 13.30 - 14.30 uur
Onder begeleiding van het koor 'Zingen voor je leven' zingen we samen, voor en met elkaar in de centrale hal, patiënten, bezoekers en medewerkers.
Samen sterk in de strijd tegen borstkanker.

Vrijdag 14 oktober 13.30 uur
Teuntje Klinkenberg leest voor uit haar eigen boek 'De methode Coué' in de centrale hal. Na de lezing is egelegenheid om met Teuntje te praten in het stilte centrum.

Woensdag 19 oktober 13.30 - 15.00 uur
Goli Abdurrahman, een Koerdische vrouw, presenteert samen met co-auteur Karin Wesseling hun boek: '21 Stralen', samen met de presentatie van Mammarosa, de organisatie voor allochtone vrouwen met borstkanker, in de Fenikszaal.

Woensdag 26 oktober 14.30 - 15.30 uur
Mindfulness bijeenkomst door H-Yoga voor patiënten en familie op 10A (aanmelden: psb@slz.nl ).
15.45 - 16.45 uur
Mindfulness bijeenkomst door H-Yoga voor medewerkers op 10A (aanmelden: psb@slz.nl )




Razende Robot Reporter