Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

28 september 2011

Mode-explosie Stiens wordt groot spektakel

De sporthal van Stiens wordt op vrijdag 7 oktober omgetoverd voor de tweede editie van de Mode-explosie. Vond de eerste editie in het najaar van 2010 nog plaats in het uitverkochte Café De Smalle Brug, dit keer is gekozen voor een grotere locatie: Sporthal It Gryn. Alle ingrediënten voor een gezellige avond zijn aanwezig. Van kledingkraampjes, verloting van mooie prijzen en een gezellig pleintje waar een drankje genuttigd kan worden tot de muzikale omlijsting door rock-koor de Flammen en DJ Auke. Natuurlijk draait het allemaal om de modeshow die 20.00 uur van start gaat en wordt afgesloten met een bijzondere - speciaal voor de Mode-explosie ontworpen - showstopper...

Win een weekend Landal Greenparks

Op de Mode-explosie zijn veel winkeliers en andere ondernemers uit Stiens en omstreken vertegenwoordigd. Denk hierbij aan kledingzaken, een schoonheidssalon, woonwinkels en een huidverzorgingsstudio. Bij een aantal kraampjes kan ter plekke worden gekocht maar neem contant geld mee want pinnen is niet mogelijk. En er valt ook wat te winnen! Zo wordt er een weekend of midweek op Landal GreenParks verloot, een kofferset en verschillende kledingcheques.

Kaartverkoop

Kaarten voor de Mode-explosie kosten 12,50 en zijn te koop bij de Primera, Hoekstra Mannenmode, No Problem en Holland International Reisbureau. Allen gevestigd in Stiens.


---

Voor de redactie

Initiatiefnemers

Initiatiefnemers van de Mode-explosie zijn Erik Oomen (Hoekstra Mannenmode), Jantina van der veen (Holland International Reisbureau), Tanja Meerstra (No Problem) en Tiny van der Heide. Allen gevestigd te Stiens.