Ingezonden persbericht


Persbericht: Boekenborrel Hendrikx Van der Spek

Op vrijdag 7 oktober 2011 organiseert Hendrikx Van der Spek een boekpresentatie in Pakhuis de Zwijger in Amsterdam. Tijdens deze 'Boekenborrel' presenteren we twee nieuwe boeken: De Argumentatiecoach (Karin Pijper en Henri Raven) en Schrijven voor lezers (Erik van der Spek). Op het programma staan verder een lezing van Jan Kuitenbrouwer over framing en een mini-workshop Overtuigen.

Over De Argumentatiecoach
Solliciteren, adviseren en presenteren: u bent dagelijks bezig anderen te overtuigen. De Argumentatiecoach van Karin Pijper en Henri Raven geeft u voor iedere werksituatie praktische tips die u direct kunt toepassen. Betrouwbare tips gebaseerd op recente wetenschappelijke inzichten. Effectieve tips die zich bewijzen in elke praktijksituatie. Met De Argumentatiecoach als collega vindt u een antwoord op elke overtuigingsvraag!

Over Schrijven voor lezers
In Schrijven voor lezers van Erik van der Spek leert u hoe u op een praktische en effectieve manier een rapport, artikel, brief of webtekst schrijft. Stap voor stap, vanaf de eerste opzet tot en met de afwerking. Het boek is neerslag van 25 jaar praktijkervaring en concentreert zich op valkuilen waar schrijvers dagelijks mee te maken hebben. Belangrijke thema's zijn de afbakening, de beste invalshoek, de tekststructuur en de beste strategie om een tekst te schrijven.

Programma
Het programma van de Boekenborrel is als volgt:

. 13.30 uur Inloop

. 14.00 uur Opening

. 14.15 uur Lezing van Jan Kuitenbrouwer over framing: hoe gebruikt u beelden (van een ander) om te overtuigen?
. 15.00 uur Pauze

. 15.15 uur Interactieve workshop Overtuigen, waarbij u ook kunt deelnemen via Twitter
. 15.45 uur Presentatie van Schrijven voor lezers en De Argumentatiecoach
. 16.00 uur Borrel met livemuziek en signeersessie


Plaats en tijd
De Boekenborrel vindt plaats in Pakhuis de Zwijger, Piet Heinkade 179 in Amsterdam. De entree bedraagt E 75,- per persoon, inclusief een exemplaar van beide boeken. Voor meer informatie kunt en reserveringen kunt u terecht bij Hendrikx Van der Spek in Bussum: www.hvds.nl.