Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

DEKENALE KORENAVOND OP 7 OKTOBER A.S. IN DE KEENTERKERK

De dekenale korenavond vindt dit jaar plaats op 7 oktober a.s. in de St. Josephkerk, aan het Sint Jozefkerkplein 2, Keent-Weert. Tijdens dit feest van de H. Maria van de Rozenkrans staat de korenavond geheel in het teken van Marialiederen. Maar uiteraard is er ook plaats voor samenzang. Zes koren nemen deel en elk koor zingt een drietal stukken. De aanvang is om 19.30 uur en de uitvoering duurt ongeveer 2 uur. Daarna is er gelegenheid voor een kopje koffie in Keenter Hart.

Het bijzondere aan deze avond is dat uit de te zingen liederen een aantal wordt geselecteerd voor cd-opname. De Heer Sjef Adams, musicus en voorheen verbonden aan radio L1 en de heer Jo Smeets, geluidstechnicus, zijn uitgenodigd hierover advies uit te brengen. Deze cd wordt opgenomen ter gelegenheid van het 100-jarig bestaan van de Moeselkapel (OLV van Lourdes) op 5 mei 2012.

De deelnemende koren zijn het Dames- en herenkoor St. Josephkerk Keent, het Clusterkoor Stramproy-Tungelroy-Altweerterheide, Zangvereniging Laar, het St. Rochuskoor, Budschop, het St.Martinuskoor (stad) en Dameskoor Animo, Biest. Iedereen is van harte welkom om te komen luisteren. De toegang is gratis.




Ingezonden persbericht