Ingezonden persbericht


wat

Ondernemersontbijt Metropoolregio Amsterdam

datum

7 oktober 2011

tijd

07:15 - 10:00 uur

locatie

Stedelijk Museum
Paulus Potterstraat 13, 1071 CX Amsterdam

Voor de vijfde keer organiseert VNO-NCW metropoolregio Amsterdam haar Ondernemersontbijt. Dit ontbijt is inmiddels uitgegroeid tot hét jaarlijkse event van de top van het Amsterdamse bedrijfsleven. Dit keer staat de relatie tussen cultuur en economie centraal en vindt het ontbijt plaats in het Stedelijk Museum.

Wat is de waarde van cultuur voor ondernemers? Hoe kan cultuur als onderdeel van de creatieve industrie nieuwe impulsen krijgen? Welke positie kent de stad Amsterdam zelf toe aan cultuur, gezien de komende bezuinigingen? Toonaangevende sprekers en prikkelende discussies zullen voor een frisse, open blik zorgen en nieuw licht werpen op de economische mogelijkheden van cultuur in de regio. We organiseren een inspirerend ontbijt met veel ruimte voor uw inbreng. Met de woorden van Joop van den Ende: "Laten we stoppen met klagen en creatief zijn, als antwoord op degenen die dat niet zijn."

Onder de sprekers zijn wethouder Carolien Gehrels, Martijn Sanders, oud-directeur van het Concertgebouw en Clayde Menso, adjunct directeur van het Amsterdams Fonds voor de Kunst en Walter Amerika, voorzitter Creative Board van Creative Cities Amsterdam Area. Daarna volgt een paneldiscussie.

Na afloop is het mogelijk om de collectie van het Stedelijk Museum te bekijken.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden voor de bijeenkomst door een e-mail te sturen naar amsterdam@vno-ncwwest.nl onder vermelding van uw naam, bedrijfsnaam, adresgegevens, telefoonnummer en e-mailadres.

Graag tot ziens op 7 oktober!

Met vriendelijke groet,

Vanessa Penn
Regiomanager