Politie Twente

Nagekomen

Uitnodiging bijwonen Regionaal College

Hengelo
Aanstaande maandag 10 oktober om 09.45 uur vindt een vergadering plaats van het Regionaal College van de politie. De vergaderingen van het Regionaal College zijn openbaar. U bent van harte welkom om deze vergadering bij te wonen. De vergadering vindt plaats in de Meldkamer Twente aan de Demmersweg 55 te Hengelo.

Op de agenda staan onder andere de volgende punten:

. Ontwikkelingen Nationale Politie . Regionale Toezichtruimte
. Politiemonitor Aanpak Milieucriminaliteit . Resultatenonderzoek Tijdelijk Huisverbod

Korps Twente > Organisatie > Regionaal College.

Illegale coffeeshop opgerold
Nijverdal
De politie heeft tijdens een inval in een illegale coffeeshop aan de Grotestraat in Nijverdal, elf personen aangehouden.

Donderdagavond 6 oktober heeft de politie een inval gedaan in een pand aan de Grotestraat in Nijverdal. Uit binnengekomen informatie en onderzoek bleek dat vanuit betreffende pand vermoedelijk geruime tijd drugs verkocht werden. In het pand werd inderdaad een, in bedrijfzijnde, illegale coffeeshop aangetroffen. Tijdens de inval kon de politie een 39-jarige en een 48-jarige bewoner aanhouden. Ook werden negen "drugs afnemers" aangehouden. De twee bewoners zijn voor verder onderzoek in verzekering gesteld. De overige personen konden na verhoor het politiebureau verlaten. (2011013246)

Politie zoekt getuige ongeval
Enschede
Politie Twente, team Enschede Zuid zoekt een vrouwelijke getuige van een ongeval op de rotonde Haaksbergerstraat met de Zuiderval van woensdag 5 oktober jl.

Woensdag 5 oktober om 13.20 uur fietst een 23-jarige Enschedeër over de rotonde Haaksbergerstraat in de richting van het centrum. Als hij op de rotonde de afslag Zuiderval passeert krijgt hij geen voorrang van de afslaande automobilist. Om een aanrijding met de auto te voorkomen remt de 23-jarige krachtig waardoor hij ten val komt. Hierbij raakt hij licht gewond en raken zowel zijn fiets als kleding beschadigd. De automobilist rijdt vervolgens door zonder zijn gegevens kenbaar te maken. Politie Twente, team Enschede Zuid is een onderzoek gestart en vraagt getuigen van dit voorval zich te melden. Vooral de dame met de rode jas op de fiets, die de 23-jarige heeft gevraagd hoe het met hem ging wordt verzocht zich te melden, zij is mogelijk een belangrijke getuige. Melden kan via 0900-8844 of anoniem via Bel M 0800-7000. (2011094734)

-----------------------
26 november 2010
Chantal Westerhof / Marije Versteeg: 053-4555588

7 oktober 2011
053-4555588

---- --