Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Peter Mooijman uitgeroepen tot HotelHeld

Peter Mooijman van Hotel Des Indes, a Luxury Collection Hotel, is vrijdagochtend uitgeroepen tot HotelHeld. Hij was samen met Mido Ashra van het Sheraton Amsterdam Airport Hotel en Ben de Ruijter van Stroom Rotterdam voor de titel genomineerd. Via www.horecahelden.nl ontving Peter de meeste stemmen.

Den Haag 7 oktober 2011 - Op vrijdag 7 oktober werd in Hotel Des Indes bekendgemaakt wie zich de HotelHeld mag noemen. Na een voordracht uit de nominaties werd bekendgemaakt dat Peter Mooijman zich HotelHeld mag noemen en meedingt naar de titel HorecaHeld 2012. Naast de felicitaties nam Peter ook het felbegeerde HorecaHelden-speldje, de oorkonde en bloemen in ontvangst. Spannend was de verkiezing wel; Starwood-collega Mido Ashra behaalde een tweede plek met slechts negen stemmen verschil.

Verrast en vereerd was Peter Mooijman met zijn nominatie. "Ik was blij verrast met mijn nominatie. Dit is toch een grote blijk van waardering en dat door je eigen collega's! In de strijd om de stemmen hebben ze me bovendien enorm gesteund, evenals het voltallig managementteam!" Nu de titel HotelHeld binnen is zijn Peter en zijn fans vastbesloten om de landelijke titel HorecaHeld 2012 in de wacht te slepen.

In zijn nominatie was te lezen: "Peter Mooijman van Hotel Des Indes in Den Haag is de nestor van zijn team. Hij vervult een echte vaderrol. Hij staat altijd klaar voor zijn collega's en heeft al menig stagiaire en nieuwe medewerker wegwijs gemaakt binnen de horeca. Hij neemt mensen bij de hand, inspireert, motiveert en enthousiasmeert hen voor het horecavak. Gastvrijheid staat hoog in het vaandel bij Peter. Niet alleen richting het personeel is hij altijd vriendelijk, ook de gasten ontvangen altijd een vriendelijke service." Volgens SVH is een HorecaHeld iemand die zijn collega's of medewerkers inspireert, verder brengt en daarmee voor de horeca kan behouden. De meester die zijn leerling opleidt, de manager die zijn collega's inspireert en de gastvrouw die elke dag laat zien hoe je gasten gelukkig maakt. Er zijn veel HorecaHelden. Velen van hen zijn anoniem. Vaak weten HorecaHelden niet eens dat ze bewonderaars hebben. Ze doen gewoon hun werk; elke dag opnieuw. Om deze HorecaHelden in het zonnetje te zetten, organiseert SVH dit jaar verkiezingen in 8 categorieën, zoals Café, Hotel en Lunchroom. De winnaars van deze voorrondes strijden in december om de titel HorecaHeld 2012. HorecaHelden nomineren kan via de website www.horecahelden.nl.

Einde