Politie Zeeland


---

1649-2011 Getuigen gezocht van mishandeling
Politie Zeeland is op zoek naar getuigen van een mishandeling die woensdagavond rond 23.50 uur, aan de Michiel de Ruijtersingel in Terneuzen plaatsvond.
Rond genoemd tijdstip fietste een 18-jarige man uit Terneuzen, vanaf zijn werk aan de Lorentzlaan, naar huis. Op de Michiel de Ruijtersingel werd hij ingehaald door een onbekende fietser. Deze trapte de 18-jarige Terneuzenaar van zijn fiets, pakte hem beet en sloeg hem verschillende malen. Na de mishandeling fietste de onbekende man/jongen weg in de richting van het City Hotel.
De politie verzoekt getuigen van deze mishandeling zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.

1650-2011 Politie op zoek naar eigenaar zilveren beeldjes

Politie Zeeland is op zoek naar de eigenaar / herkomst van zeven zilveren beeldjes die dinsdag 13 september jl. bij een winkel in Terneuzen door een onbekend persoon zijn aangeboden.
De beeldjes zijn 4 cm hoog en stellen 6 straatmuzikanten en een dirigent voor met kleding uit de 17e - 18e eeuw. De eigenaar, of personen die meer kunnen vertellen over de herkomst van de beeldjes, worden verzocht zich te melden op het politiebureau of op telefoonnummer 0900-8844.
Foto's van deze beeldjes staan op onze website: http://www.politie.nl/zeeland/opsporing/politieopzoeknaareigenaarzilverenbeeldjes.aspx

---- --