Ingezonden persbericht


Persbericht

LinkedIn lanceert statusupdates voor bedrijven en Certified Developer Program voor grotere betrokkenheid tussen merken en hun publiek LinkedIn Marketing Solutions creëren meer kansen voor merken en bureaus om met hun publiek in contact te komen

Amsterdam, 7 oktober 2011 ­ LinkedIn, 's werelds grootste professionele netwerk, met meer dan 120 miljoen leden, lanceert vandaag 'Company status updates' en het 'LinkedIn Certified Developer Program'. 'Company status updates' bieden bedrijven de mogelijkheid statusupdates te delen met gebruikers die het bedrijf volgen via LinkedIn en het 'LinkedIn Certified Developer Program' verbindt marketeers en bureaus met ervaren ontwikkelaars die sociale programma's en toepassingen op maat maken en daarbij gebruik maken van het LinkedIn platform.

"Marketing gaat meer en meer om relaties en minder om transacties. Voor relaties is echte interactie met het publiek essentieel. De vandaag gelanceerde producten uit onze Marketing Solutions portfolio helpen merken nog diepere en langer durende relaties met hun klanten op te bouwen", zegt Lot Keijzer, Director Marketing Solutions Benelux, bij LinkedIn.

Company Status Updates stellen beheerders van bedrijfspagina's in staat om relevante updates, zoals bedrijfsnieuws of vacatures, direct te delen met hun volgers. Door deze nieuwe optie kunnen bedrijven relaties versterken, aanbevelingen van anderen beter laten zien en nieuwe en terugkerende klanten aantrekken.

De LinkedIn Certified Developer Program is een 'best-in-class' netwerk van ontwikkelaars die marketeers, bureaus en bedrijven helpen van het LinkedIn platform gebruik te maken om de betrokkenheid met hun publiek te vergroten. Launch-partners - waaronder AKQA, Buddy Media, HootSuite Media, Inc Wildvuur - bieden verschillende social media mogelijkheden voor marketing, waaronder campagne-management, sociale promoties, verbeterde analytics, aangepaste toepassingen en nog veel meer.

Meer informatie over de LinkedIn Certified Developer Program voor bedrijven vind je op: developer.linkedin.com/gecertificeerd-developer-programma. Meer informatie over Company Status Updates vind je op: http://blog.linkedin.com/

Over LinkedIn
LinkedIn is 's werelds grootste online professionele netwerk met 120 miljoen leden in meer dan 200 landen. De website van LinkedIn is in 2003 gelanceerd en rekent leidinggevenden van elk Fortune 500-bedrijf tot zijn leden. Het is genoteerd aan de NYS (LKND) en heeft een gediversifieerd bedrijfsmodel en kent inkomstenstromen van inschrijvingen van gebruikers, de verkoop van advertenties en recruitmentoplossingen. Het LinkedIn hoofdkantoor is gevestigd in Mountain View Californië.