Ingezonden persbericht


Eyeworks en Comedy Central presenteren:
PERSBERICHT
7 oktober 2011

Trailer new kids NITRO VANAF 19.31 UUR OVERAL TE ZIEN

Vanavond vanaf 19.31 uur gaat de trailer New Kids Nitro van de New Kids los op internet. Na het grote succes van Turbo dat meer dan 1 miljoen bezoekers naar de bioscopen wist te trekken, komen de beroemde Brabantse hangjongeren met de nieuwe film New Kids Nitro die op 8 december te zien zal zijn in de bioscopen. Kijk voor de trailer op: www.newskidsnitro.nl. Vanaf 13 oktober draait deze trailer in de Nederlandse bioscopen.

In New Kids Nitro wordt Friesland wordt getroffen door een zombieplaag. Richard, Rikkert, Gerrie, Robbie en Barrie hebben in Maaskantje andere dingen aan hun hoofd. De vijf Brabantse vrienden zijn in oorlog met het nabij gelegen Brabantse dorpje Schijndel. Dit leidt tot illegale straatraces en massale vechtpartijen. Als de Friese zombies een Brabants slachtoffer maken moeten de New Kids het grotere kwaad trotseren. Buckle up kut, Nitro gaat hillemoal koekwous jonguh!

New Kids Nitro wordt geproduceerd in opdracht van Investeringsfonds New Kids Nitro door Eyeworks Film & TV Drama (Komt Een vrouw Bij De Dokter, De Gelukkige Huisvrouw, Dik Trom,New Kids Turbo,Nova Zembla) in samenwerking met Inspire Pictures, Comedy Central, Bridge Entertainment Group en Tip of the Blanket.

--Einde bericht--




Ingezonden persbericht