KPMG

Datum: 9-10-2011

Kinderconcert - Brasil Festival

Tijdens het Brasil Festival worden ook de kleinsten niet vergeten.

Tijdens het Brasil Festival worden ook de kleinsten niet vergeten. Lilian Vieira, bekend als de charismatische zangeres van de formatie Zuco 103, laat kinderen in de leeftijd van 6 tot 14 jaar tijdens dit unieke concert kennismaken met de Braziliaanse stijl Samba de Gafieira. De Gafieira is het beste te vergelijken met de Tango uit Argentinië en is een echte volksdans, ontstaan in de jaren '30 van de vorige eeuw in de arbeidersbuurten van Rio de Janeiro. Speciaal voor deze gelegenheid brengen Lilian en haar muzikanten vrolijke kinderliedjes in Gafieira-stijl begeleid door een danspaar zodat iedereen straks de Samba de Grafieira kan dansen!

Datum en locatie
Zondag 9 oktober, Het Concertgebouw te Amsterdam

Programma

Het concert vindt op 9 oktober op twee tijdstippen plaats, u kunt bij het aanmelden aangeven naar welk concert uw voorkeur uitgaat.

12.30 Ontvangst in de Felix de Nobel Foyer
13.30 Aanvang kinderconcert
14.30 Einde
Of
14.30 Ontvangst in de Felix de Nobel Foyer
15.30 Aanvang kinderconcert
16.30 Einde

Muziekprogramma

Lilian Vieira zang
Matthias Hafner perscussie
Kees Gelderblom violão (7-snarige gitaar) Vincent Spitters percussie
Marijn van der Linden cavaquinho (4-snarige ukelele) Juliana Braga dans

Parkeergelegenheid
U kunt parkeren in de Q-park parkeergarage tegenover Het Concertgebouw. Bij vertrek uit Het Concertgebouw ontvangt u een uitrijkaart, waarmee u de parkeergarage kunt verlaten.

Meer informatie
Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Bianca Even, (020) 656 7945 of per e-mail.

Aanmelden
U kunt zich aanmelden bij Biance Even per e-mail. Graag vragen wij u te vermelden met hoeveel personen u aanwezig wilt zijn, naar welk concert uw voorkeur uitgaat (aanvang 13.30 uur of aanvang 15.30 uur) en of wij een uitrijdkaart voor uw kunnen reserveren.