Race Circuit Zandvoort vol rode neuzen

Persbericht van CliniClowns Nederland

Amersfoort, vrijdag 7 oktober 2011

Zondag a.s. 9 oktober vindt de eerste editie plaats van een uniek event, de Rode Neuzen Race. Meer dan 400 enthousiaste lopers gaan op het Circuit van Zandvoort estafette lopen van in totaal 44 km. Met het geld dat wordt opgehaald kan Stichting CliniClowns nog meer zieke en gehandicapte kinderen een lach bezorgen. Om 11.11 uur geeft NOS-presentator Jack van Gelder als ambassadeur van CliniClowns het startschot. Het programma van de Rode Neuzen Race zit vol activiteiten en optredens, die met hulp van vele sponsoren en vrijwilligers tot stand is gekomen. De toegang tot dit familie evenement is gratis.

Rode Neuzen Kinderrace met Koninklijk bezoek!
Tijdens de Rode Neuzen Race vindt ook de Kinderrace plaats. In de pit is deze zondag ook een koninklijke racer aanwezig. Prins Bernard Jr. zal samen met andere beroemde coureurs als Jan Lammers, Danny van Dongen, Dillon Koster en Maciej Krolikowski meedoen aan de spannende kinderrace, waarbij het erom gaat een racewagen mèt coureur zo snel mogelijk klaar te maken voor de race. Vervolgens zullen de coureurs een ronde racen over het Circuit. Naast de races staat de 'Tango Paddock' van het circuit vol activiteiten en optredens.

Persuitnodiging
Wilt u de Rode Neuzen Race van dichtbij meemaken? Dan bent u bij deze van harte uitgenodigd! Graag van te voren even laten weten of en met wie (fotograaf, cameraploeg) u komt via
mirjam.willinge.prins@cliniclowns.nl. Uiteraard zijn kinderen, familie, vrienden ook van harte welkom.



Razende Robot Reporter