Ingezonden persbericht


Zondag 09 oktober 2011, motortoerrit over 100 kilometer.

MTC Motovatie organiseert een waterrijke toertocht.

Ook dit jaar was de zomer ver te zoeken. Steeds maar regen en wind. En ook dit komende weekend belooft niet veel goeds. Maar laten we hopen dat de thuisblijvers weer eens ongelijk gaan krijgen en valt het allemaal wel weer mee. Dat we in een waterrijk land leven moge duidelijk zijn. En dan doel ik niet op al het hemelwater wat naar beneden is gekomen. De rit gaat voor 90 procent langs water. De rit is tijdens de inschrijving op Garmin GPS te verkrijgen.

Tussen 10.00 en 12.00 uur kan er worden gestart. Tussen 10.00 en 11.00 uur zullen er voorrijders aanwezig zijn.
Deelname is mogelijk voor ? 3,50 per persoon, voor Motovatieleden is de rit gratis. Een ieder is welkom in het KLM Sportcentrum aan het Wimbledonpark 2 te Amstelveen. Telefoonnummer MTC Motovatie tijdens de rit: 06-57180758

MTC Motovatie is een motor toerclub welke in 1992 in Amstelveen is opgericht. Jaarlijks organiseren zij onder andere een aantal eigen ritten, de avondvierdaagse en een buitenland weekend. Verder zorgen zij er voor dat er van maart tot en met oktober, elke zondag in groepsverband met een voorrijder een toerrit gereden kan worden. Ervaring is niet van primair belang, elke motorrijd(st)er is welkom.