Ingezonden persbericht


PERSBERICHT

Laren, oktober 2011

HOUR OF POWER HOOPlijn van start

Op zondag 9 oktober lanceert Hour of Power de HOOPlijn. In een speciale uitzending wordt het telefoonnummer bekend gemaakt.

De Hour of Power HOOPlijn is een telefonische hulplijn voor iedereen die in nood is, problemen heeft of gewoon behoefte heeft aan een luisterend oor, gebed, bemoediging, kortom: aan hoop.

De nieuwe telefonische hulplijn onderscheidt zich van andere hulplijnen door de christelijke identiteit. Hour of Power wil door de HOOPlijn handen en voeten geven aan naastenliefde, één van de pijlers van haar missie. Er kan aan de telefoon worden gebeden en het is mogelijk om een gebedsverzoek door te geven aan het Hour of Power gebedsteam.

De HOOPlijn wil voorzien in een steeds groter wordende nood in Nederland. "Steeds meer mensen hebben behoefte aan hoop en we verwachten dan ook dat er veel gebeld zal worden naar de HOOPlijn", aldus Charlene Kalkman, initiatiefnemer van de HOOPlijn. Aanstaande zondag is zij te gast bij Jan van den Bosch in een speciale uitzending waarin de HOOPlijn officieel gelanceerd wordt. Dan zal ook het 0900-nummer worden bekend gemaakt.

Einde persbericht.