Algemene omroepvereniging AVRO

PERSBERICHT

Hilversum, 6-10-2011

JENNIFER HOFFMAN LAAT ZICH VERLEIDEN DOOR DRIE RIDDERLIJKE MANNEN

Leo Alkemade, Edo Brunner, en de excuus Belg Bart Cannaerts vechten zondag om de kus van Jennifer Hoffman. In de tweede aflevering van 'Mag ik u Kussen'? proberen deze drie ridderlijke comedians de aantrekkelijke actrice Jennifer met romantiek, poëzie, intelligentie en humor te verleiden. Onder leiding van presentator Art Rooijakkers wordt de kijker aan het eind van de show getuige van een voyeuristische kus aan de winnaar.

De Hoofse liefde herleeft en de grenzen van het flirten worden definitief verlegd in deze verleidingsshow. Acht stijlvolle vrouwen en een man in totaal; Victoria Koblenko, Do, Lauren Verster, Kim Feenstra, Anette Gerritsen, Susan Smit en Vigo Waas bieden in 'Mag ik u Kussen'? hoogst exclusief en eenmalig een kus van hun lippen. Ze worden op een voetstuk gezet door een leger van ridders o.a. ;Jandino Asporaat, Martijn Koning, Murth Mossel, en Roué Verveer, strijden keihard om de kus. In elke aflevering zal ook een Belgische comedian zich mengen in de strijd.

De AVRO zendt Mag ik u Kussen? Op 9 oktober uit op Nederland 3. Het format komt uit België, waar het de afgelopen drie seizoenen een groot succes was bij de Vlaamse omroep VRT.

Mag ik u Kussen? 9 oktober om 21.55 uur op Nederland 3 Magikukussen.avro.nl



Algemene omroepvereniging AVRO