Politie Utrecht

Persberichten Rijn en Venen, 11.45 uur

Utrecht, 09-10-2011

Misdrijf

MIJDRECHT Zaterdag 8 oktober heeft de politie een man in een woning aan de Waterhoen aangetroffen die als gevolg van een misdrijf om het leven is gekomen. De politie is direct een grootschalig recherche-onderzoek gestart.

Tanken zonder betalen

WOERDEN Op zaterdag 8 oktober heeft de politie een man aangehouden die getankt had zonder te betalen.

De politie kreeg rond 23.30 uur de melding dat er bij een benzinestation in Woerden getankt was zonder te betalen. Agenten gingen op zoek naar het voertuig en troffen deze aan op een parkeerplaats aan de Europabaan. De 26-jarige bestuurder uit Capelle aan den IJssel werd hierop aangehouden. De man bleek niet in het bezit van een rijbewijs, hier kreeg hij een bekeuring voor. Ook kreeg hij een bekeuring voor het niet zichtbaar zijn van zijn kenteken, deze had hij afgeplakt en tanken zonder te betalen.

Illegaal vuurwerk

IJSSELSTEIN De politie heeft op zondag 9 oktober zes mannen aangehouden voor onder andere baldadigheid.

Rond 00.40 uur kreeg de politie een melding van een knal die gehoord was in het winkelcentrum aan de Kruideniersweg. Toen agenten ter plaatse kwamen, zagen zij een groep mannen staan die uiteen ging bij het zien van de politie. Alle mannen kunnen uiteindelijk aangehouden worden voor baldadigheid. Een van hen, een 20-jarige man uit IJsselstein, toont hierbij verzet. Hij wordt ingesloten voor verhoor. Vervolgens kwam er een 18-jarige man uit IJsselstein aan ook bij de groep hoorde. Deze man bleek in het bezit van een metalen knuppel. Bij een andere verdachte, een 19-jarige man uit Utrecht, werd illegaal vuurwerk in de auto aangetroffen. Beiden zijn aangehouden en ingesloten voor verhoor.

De overige drie verdachten, allen uit IJsselstein en tussen de 17 en 19 jaar, ontvangen een bekeuring voor baldadigheid.