Politie Midden- en West Brabant

Oisterwijker (43) rijdt door na aanrijdingen

Oisterwijk, 09-10-2011 o De politie heeft vannacht (9 oktober) een 43-jarige Oisterwijker op zijn huisadres gearresteerd nadat hij met zijn auto aanrijdingen had veroorzaakt en was doorgereden. Hij had zijn auto met schade achtergelaten op de Boxtelsebaan. Hij was daarna weggelopen. Via het kenteken kwam de politie bij de verdachte. Bij zijn arrestatie verzette hij zich hevig. De politieagenten waren daarom genoodzaakt, de schoppende verdachte, een armklem aan te leggen.

De agenten kregen rond 02.10 uur een melding dat een man met een groenkleurige auto

tegen twee geparkeerde auto's was gereden. Daarna had hij de auto met veel schade achtergelaten op de Boxtelsebaan. De agenten volgden het brandstofspoor. Ze kwamen daarbij in elk geval twee auto's tegen die door de groenkleurige auto geraakt waren. Een Audi op de hoek
Peperstraat / Schoolstraat en een Volvo die in de Boxtelsebaan stond. Het is echter niet uitgesloten dat nog meer voertuigen of andere zaken geraakt zijn.

De verdachte gaf aan het bureau toe dat hij in de auto gereden had. Hij kon zich alleen een aanrijding met een boom herinneren. Vanwege zijn psychische gesteldheid is hij bekeken door een medewerker van de GGZ.

Auteur
Willem van Hooijdonk

Laatst gewijzigd 09-10-2011 14:03 | © Regio Midden en West Brabant |