Politie Zeeland


---

1654-2011 Eénzijdig verkeersongeval in Westdorpe
Zaterdag rond 12.00 uur raakte op de Tractaatweg in Westdorpe een personenauto van de weg.
De auto kwam uit de richting van Gent en reed richting Terneuzen. Door vermoedelijk spoorvorming of aquaplanning raakte de auto van de weg de berm in en kwam in de sloot tot stilstand. De 35-jarige bestuurder uit Terneuzen en zijn inzittenden zijn met hulp van de brandweer uit het voertuig gehaald en met onbekende verwondingen naar het ziekenhuis vervoerd.

1655-2011 Eénzijdig ongeval op A58, Goes
Zaterdag rond 14.48 uur vond op de A58 een éénzijdig ongeval plaats.
Een personenauto komende uit de richting van Arnemuiden raakte bij de afslag Heinkenszand van de weg af en belandde, vermoedelijk door aquaplanning, in de sloot. De 55-jarige bestuurder uit Arnemuiden is voor controle naar het ziekenhuis vervoerd. Zijn 53-jarige echtgenote bleef ongedeerd.

1656-2011 Preventieve alcoholcontrole in Sint Annaland
Politie Zeeland heeft in samenwerking met de jongerenraad Tholen(JOTH) en Indigo jeugd in de nacht van zaterdag op zondag, van 21.15 uur tot 03.00 uur, op het Havenplein in Sint Annaland een preventieve alcoholcontrole gehouden onder jongeren.
Jongeren kregen ook informatie over de gevolgen van alcohol en drugs in het verkeer.
Op de wegen buiten het centrum zijn vervolgens 165 voertuigen gecontroleerd door de politie. Dit gebeurde in de Spuistraat,de kruising Anna van Bourgondiestraat/F. M Boogaardweg/Bierenstraat en de kruising Hoenderweg/Langeweg. Twee maal bleek dat bestuurders teveel alcohol hadden gedronken. Eén van hen moest zijn rijbewijs inleveren.
Op het Havenplein zijn 185 personen preventief gecontroleerd. Ongeveer 75% van deze groep had teveel alcohol genuttigd om nog aan het verkeer deel te mogen nemen.

1657-2011 Controles in Goes
Een controle gehouden op de Markt in Goes tussen 01.00 uur en 06.05 uur afgelopen nacht leverde de volgende resultaten op:
14 bekeuringen voor:
4 x wildplassen
1 x alcohol drinken op straat
2 x parkeren buiten de vakken (PA's op taxi standplaatsen)
2 x parkeren op invalide parkeerplaats (PA's)
1 x baldadigheid.
1 x openbare dronkenschap
2 x niet tonen legitimatiebewijs
1 x opgeven valse naam