Volendam Music BV

Mojo Concerts, Delft, zondag 9 oktober 2011

Eerste Symphonica in Rosso met Nick & Simon is een groot succes

Overweldigend, is het eerste woord dat in je opkomt na het zien van de eerste Symphonica in Rosso met Nick & Simon. Een enorme productie, gigantische videoschermen, een 40-koppig symfonisch orkest en niet te vergeten Nick & Simon brachten het publiek een twee-en-een half durend spektakel. Alle grote hits werden gespeeld en songs als Rosanne, Vlinders en hun eerste single Steeds Weer werden in medewerking met Guido's Orchestra in een geheel nieuw jasje gestoken. Met de klassieke arrangementen is er een andere dimensie aan het repertoire gebracht.

Ook de gastartiesten straalden in deze andere setting. De 3J's brachten o.a. samen met Nick & Simon hun populaire Wiegelied, waarmee zij het hele stadion aan het dansen kregen. Acda en De Munnik voerden hun battle verder met Kijk me Na door Keizer en de Munnik en Sterker dan Ooit door Nick & Thomas. Pearl Jozefzoon had een duet met Simon en was samen met Nick verantwoordelijk voor een van de hoogtepunten van de avond met het duet Vivo Per Lei van Andre Bocelli.

Tussen de grootsheid was er ook ruimte voor intieme momenten door optredens van Nick & Simon op kleinere podia op diverse plekken in de zaal. Hierdoor werd het publiek ook achter in het stadion bij het optreden betrokken.

Op vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober (matinee voorstelling) vinden de andere Symphonica in Rosso optredens met Nick & Simon in het GelreDome plaats. Maar liefst 120.000 bezoekers hebben dan kunnen genieten van deze bijzondere optredens. Er zijn nog slechts enkele kaarten beschikbaar via http://www.livenation.nl/

Symphonica in Rosso met Nick & Simon

(zaterdag 8 oktober), vrijdag 14, zaterdag 15 en zondag 16 oktober GelreDome - Arnhem
Aanvang: 20.00 uur

Kaartverkoop via: http://www.livenation.nl/ en 0900 - 300 1250 (45 cpm).