Gemeente Ubbergen


psychische aandoening'
Nieuws

Thema-avonden `Naasten van iemand met een psychische aandoening'

Indigo Preventie Nijmegen organiseert themabijeenkomsten over wat het betekent om naaste te zijn van iemand met een psychische aandoening.

Zorgen voor en meeleven met een naaste met een psychische aandoening is voor veel mensen vanzelfsprekend, niet meer dan normaal. Er zijn echter veel aspecten aan psychische problematiek en het omgaan daarmee die deze betrokkenheid belastend kunnen maken. Aspecten die je vooraf niet kunt inschatten. Overbelasting ligt op de loer, met nadelige gevolgen voor alle betrokkenen.

Een goed begin om uw eigen situatie eens onder de loep te nemen is een bezoek aan de thema-avond 'Naasten van mensen met een psychische aandoening'. Het thema komt door middel van theater, informatie en gesprek aan bod. Het biedt u handvatten om tot een betere balans te komen in de zorg voor de ander en de zorg voor jezelf. Iedereen die meer wil weten van dit onderwerp is van harte welkom.

Waar en Wanneer?

* maandag 10 oktober 2011
Wijchen,
Wijkcentrum Wijchen-Zuid
Zuiderpoort 56
6605 HN Wijchen

* donderdag 13 oktober 2011
Nijmegen
Pro Persona locatie Nijmeegsebaan
Nijmeegsebaan 61
6525DX Nijmegen

De bijeenkomsten zijn van 19.00 tot 21.15 uur.

Iedereen is welkom, de toegang is gratis.
Vooraf reserveren is wel noodzakelijk. Dat kan middels 024-3837870 of mail: nijmegen@indigogelderland.nl. Vermeld dan duidelijk datum en locatie.

Voor meer informatie over Indigo zie ook www.indigo.nl Voor meer informatie over het thema van de landelijke dag zie www.psychischegezondheid/landelijkedag.nl