Gemeente Lingewaal


Opvoedweek Rivierenland van 10 -16 oktober

Doe mee aan de fotowedstrijd âMijn opvoedmomentâ

De Centra voor Jeugd en Gezin (CJG) in Rivierenland organiseren een fotowedstrijd. Het thema is âJouw opvoedmomentâ. Wil je meedoen aan de wedstrijd stuur dan je leukste/mooiste foto van een opvoedmoment naar het CJG. Maar ook fotoâs met situaties waarbij je je kind achter het behang wilt plakken, zijn welkom. En deze oproep is niet alleen bestemd voor ouders: ook kinderen en jongeren mogen hùn opvoedmoment opsturen!

De ingestuurde fotoâs plaatsen we op www.opvoedweekrivierenland.nl. Op deze website kan iedereen stemmen op zijn of haar favoriete foto. De inzenders van de foto(s) maken kans op een weekendje in een vakantiehuisje in Nederland op een locatie naar keuze ter waarde van ⬠300,00.

Mail je foto naar info@opvoedweekrivierenland.nl. Vermeld hierop duidelijk je naam en je adres en het telefoonnummer en/of mailadres waarop je bereikbaar bent. Kijk ook nog even naar de spelregels op de website www.opvoedweekrivierenland.nl.

Opvoedweek Rivierenland
De prijsuitreiking vindt plaats tijdens de Opvoedweek Rivierenland die plaatsvindt van 10 tot en met 16 oktober. Op verschillende locaties in Rivierenland vinden tijdens de Opvoedweek activiteiten plaats rond het thema Opvoeden en Opgroeien: een opvoeddebat, een bijeenkomst voor ouders van brugklassers, workshops rond het thema opvoeden en opgroeien, de actie âOuders in de bloemenâ, een digitale oudertest of een open huis van het Centrum voor Jeugd en Gezin bij u in de buurt. Op de activiteitenkalender op de website
www.opvoedweekrivierenland.nl staan binnenkort de activiteiten. Iedere week komen er nieuwe activiteiten bij. Organisaties op het gebied van jeugd en gezin die een activiteit willen aanmelden voor de opvoedweek, kunnen dat doen via de website. Daarop staan ook de âspelregelsâ die gelden voor een activiteit.
Â

Opvoedweek Rivierenland