Gemeente Stede Broec

Werk in uitvoering week 39/40

Hogesluisslootbrug
Wegens ingrijpende renovatie aan de Hogesluisslootbrug in de Zesstedenweg ter hoogte van huisnummer 88A in Grootebroek zal de Zesstedenweg vanaf de westkant afgesloten zijn vanaf huisnummer 88A. De Melkstraat blijft bereikbaar. Vanaf de oostkant is de Zesstedenweg afgesloten vanaf huisnummer 86A. Voor gemotoriseerd verkeer is de omleiding via de Industrieweg in Grootebroek. Fietsers en bromfietsers worden omgeleid via borden.

Aanleggen plateau Raadhuislaan / Pieter Noordelooslaan In verband met het aanleggen van een plateau ter hoogte van de Raandhuislaan met de Pieter Noordelooslaan zal er op maandag 10 oktober gestart worden met de voorbereidende werkzaamheden. Hierdoor zal de weg per weghelft gestremd worden.
Op dinsdag 11 oktober is de Raadhuislaan geheel afgesloten voor al het verkeer in verband met het aanbrengen van het rode asfalt. Er is een omleidingsroute voor het verkeer. Dit plateau wordt aangebracht om de verkeerveiligheid voor de fietsers te verbeteren. (Voor het aanleggen van dit plateau ontvangt de gemeente een subsidie van de Provincie Noord-holland.)

Aanleggen plateau Broekerhavenweg / Bakkerstraat In verband met het aanleggen van een plateau aan de Broekerhavenweg met de Bakkerstraat zal er in week 40 gestart worden met de voorbereidende werkzaamheden. Hierdoor zijn de Broekerhavenweg en de Bakkerstraat afgesloten.

Op dinsdag 11 oktober wordt het rode asfalt in de middag aangebracht hierdoor is de weg geheel afgesloten voor al het verkeer. Er is een omleidingsroute voor het verkeer.
Dit plateau wordt aangebracht om hier een gelijkwaardige kruising van te maken zoals de overige kruisingen aan de Broekerhavenweg, nu geldt er op deze kruising nog een voorrangsregeling wat tot onduidelijke situaties leidt.

De weg afsluiting van de Zesstedenweg ter hoogte van de Hogessluisslootbrug wordt voor één dag, 11 oktober, opgeheven in verband met bovenstaande wegwerkzaamheden.
29-09-2011