Gemeente Amsterdam Stadsdeel Nieuw-West


---

Week van de opvoeding 10 - 17 oktober

30 september 2011

De landelijke week van de opvoeding begint op maandag 10 oktober in Nieuw-West met een workshop `Boodschappen doen met kinderen' in de speel-o-theek van het Ouder- en Kindcentrum (OKC) aan de Jan Tooropstraat.

Inloopspreekuren

In de week van 10 tot 17 oktober houden diverse vestigingen van het Ouder-en Kindcentrum (OKC) inloopspreekuren. Ouders kunnen zonder afspraak binnenlopen en de opvoedadviseurs om advies en tips vragen over opvoeding van hun kinderen van nul tot 23 jaar. Ook op scholen en bij vrijwilligersorganisaties zijn medewerkers van het OKC om vragen over opvoeden te bantwoorden.

Contact maken met je baby

Voor kinderen zijn er activiteiten: schminken, verkleden en muziek maken. In OKC Koos Vorrinkweg is een workshop `Contact maken met je baby' tijdens het weegspreekuur. Op diverse locaties bieden fysiotherapeuten ook babymassages aan. Het complete programma is te verkrijgen bij de balies van alle OKC's of door te klikken op de link aan de rechterkant van deze pagina.

Meer informatie

Meer informatie kunt u vinden op de pagina over het OKC op de website van het stadsdeel of op de website van de week van de opvoeding.