Gemeente Het Bildt


10-17 oktober: Week van de opvoeding

04-10-2011 10:25

Het Centrum voor Jeugd en Gezin Middelsee doet mee aan de Week van de Opvoeding van 10 tot 17 oktober. Voor kinderen, ouders en verzorgers uit het gebied van de Middelsee Gemeenten worden diverse activiteiten georganiseerd.

Opvoedingsvraag? Bel de CJG Telefoon!
Heeft u een kleine of grote vraag over de opvoeding of ontwikkeling van uw kind? Wij ondersteunen ouders en opvoeders graag in de boeiende ontwikkeling van baby tot jongere. Dinsdagavond 11 oktober is de CJG Telefoon van 19.00 tot 21.00 uur bereikbaar. Een pedagoog van GGD Fryslân staat u dan graag te woord. U kunt bij haar terecht met opvoedingsvragen.

CJG Telefoon: (0900) 254 12 54.

Zorgen over het drugsgebruik van uw kind?
Op woensdag 12 oktober vindt in Leeuwarden een informatieavond plaats over het drugsgebruik en gamegedrag van kinderen. De avond wordt in samenwerking met Verslavingszorg Noord Nederland georganiseerd. Voor meer informatie over het programma klik hier.

Maak de mooiste kleurplaat!
Laat jij ons zien hoe goed je kunt kleuren? Download dan vanaf 10 oktober de speciale kleurplaat via www.cjgmiddelsee.nl en lever deze voor 31 oktober in bij het gemeentehuis. De mooiste kleurplaten worden beloond met een prijs! Heb je geen printer? Je kunt ook een kleurplaat afhalen bij het gemeentehuis.

De kleurplaatwedstrijd wordt georganiseerd door het Centrum Jeugd en Gezin Middelsee. Zie voor meer informatie de website www.cjgmiddelsee.nl

De Week van de Opvoeding
De Week van de Opvoeding is een initiatief van o.a. de gemeente Den Haag en het Nederlands Jeugdinstituut. In deze week vinden er in het hele land allerlei activiteiten plaats rond het thema `opvoeden en opgroeien'. De week draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, medeopvoeders, kinderen en jongeren. Op de website www.weekvandeopvoeding.nl is meer informatie te vinden over de activiteiten die gemeenten, Centra voor Jeugd en Gezin, verenigingen, scholen, instellingen en ouders organiseren.

---

---