Gemeente Millingen


Werkzaamheden aan de Duffeltdijk in leuth

De provincie Gelderland begint begin oktober met een reconstructie aan de N840. Het gaat om de kruising
Kapitteldijk/Duffeltdijk/Steenheuvelsestraat te Leuth.

De kruising op de Kapitteldijk/Duffeltdijk met Steenheuvelsestraat wordt vanwege de verkeersveiligheid gereconstrueerd van een driesprong naar een T-aansluiting. De Kapitteldijk wordt voorzien van een vrijliggend fietspad dat doorloopt in de bocht richting Steenheuvelsestraat. Om de verkeersveiligheid te optimaliseren krijgt de Duffeltdijk een verkeersremmende voorziening door middel van een plateau.

Verkeersmaatregelen
De N840 is vanaf 10 oktober gedurende drie weken gestremd. Het verkeer wordt met een tijdelijke verkeersregelinstallatie over één rijstrook geleid. In de week van 24 oktober is de kruising Kapitteldijk/Duffeltdijk/Steenheuvelsestraat voor al het doorgaande verkeer gedurende drie nachten volledig afgesloten. Hierdoor is ook de Erlecomseweg vanaf de Duffeltdijk niet bereikbaar. Het verkeer wordt lokaal omgeleid.
De bus zal tijdens de uitvoering een alternatieve route rijden.

Meer informatie
Voor meer informatie over de werkzaamheden kunt u op werkdagen contact opnemen met de provincie Gelderland, projectleider de heer J.A.J. Wien, (026) 359 8148 of email j.wien@gelderland.nl.