Gemeente Voerendaal


\ 4/10/2011 - Week van de Opvoeding
Van 10 tot 17 oktober 2011 staat Parkstad Limburg in het teken van de Week van de Opvoeding. Er vinden leuke en interessante activiteiten rond het thema opvoeden en opgroeien voor ouders, verzorgers, kinderen, jongeren, vrijwilligers en professionals. Ook de Centra Jeugd en Gezin in Parkstad Limburg doen mee met diverse activiteiten.

Het doel van de Week van de Opvoeding is het stimuleren van alledaagse ontmoetingen tussen ouders om op deze wijze het gesprek over opvoeden te stimuleren. De activiteiten zijn zeer divers en worden georganiseerd door vele landelijke en regionale organisaties. Er vinden allerlei activiteiten plaats: van een koffieochtend voor ouders in het CJG Landgraaf tot aan een inspiratiemarkt in het CJG in Brunssum en Kerkrade.

Lancering website
Tijdens de Week van de Opvoeding wordt de website www.cjgparkstadlimburg.nl, het virtueel Centrum Jeugd en Gezin, officieel gelanceerd. Op deze site is allerlei informatie te vinden over opvoeden, opgroeien, activiteiten en cursussen te vinden. Verder worden de adressen en openingstijden van de verschillende inlooppunten van de CJG`s vermeldt.

Op de website www.cjgparkstadlimburg.nl zijn ook alle activiteiten van de Week van de Opvoeding terug te vinden.