Gemeente Anna Paulowna

Derde Tipkrant verschijnt 10 oktober
Naar de website over Positief Opvoeden

De derde Tipkrant staat in het teken van het bieden van een veilige en stimulerende omgeving voor je kind. Er staan artikelen in over ontspannen spelen in de speeltuin, veiligheid op het web, leuke en leerzame dingen doen met je kind, maar ook interviews met ouders over hun vragen en het opvoeden van een bijzonder kind. Professionals geven ouders/verzorgers praktische tips over hoe zij hun kinderen op een positieve manier kunnen stimuleren. Zo kunnen zij hun zelfvertrouwen vergroten en (nog) betere opvoeders zijn. Dus: Opvoeden met minder stress.

Week van de Opvoeding

De derde editie van de Tipkrant Positief Opvoeden wordt vanaf 10 oktober tijdens de Nationale Week van de Opvoeding in de gemeenten van Noord-Holland Noord in een grote oplage verspreid. Op veel plekken worden inwoners met grote posters gewezen op de Tipkrant.

Â

Waar verkrijgbaar?
De Tipkrant is gratis te verkrijgen onder andere bij kinderopvang, peuterspeelzalen, scholen, Centra voor Jeugd en Gezin, consultatiebureaus, bibliotheken, huisartsen en verloskundigen. Tijdens activiteiten in het kader van de Week van de Opvoeding is de Tipkrant ook verkrijgbaar.
Â

Â

De krant is vanaf 10 oktober ook te downloaden via www.positiefopvoeden.nl.
Â