Gemeente Halderberge


Landelijke week van de opvoeding

In de week van 10 tot 17 oktober 2011 vindt de landelijke opvoedweek plaats. De Week van de Opvoeding draait om ontmoeting en uitwisseling tussen ouders, mede-opvoeders, kinderen en jongeren. Door heel het land vinden activiteiten plaats rond het thema `opvoeden en opgroeien'. Het Centrum voor Jeugd en Gezin Halderberge (CJG) informeert graag over alle leuke activiteiten die in de gemeente Halderberge gehouden worden met als thema `Met elkaar praten, van elkaar leren'. Op de website van het CJG vindt u het programma van deze activiteiten.

CJG: het VVV voor opvoedingsvragen

Het CJG is de plek waar vragen gesteld kunnen worden over opvoeden en opgroeien. Het CJG kan hierin adviseren, ondersteunen en hulp op maat bieden. Onze deskundige medewerkers luisteren naar uw of jouw verhaal, denken mee, geven praktische tips en zoeken samen naar de oplossing die het beste bij u of jou past.

Cursussen en themabijeenkomsten

Het CJG organiseert ook cursussen en themabijeenkomsten, zoals bijvoorbeeld:

* Shantala Babymassage

* Prenatale voorlichting "Stap in de wereld van je kind"
* Cursus "Peuter in zicht"

* Themabijeenkomsten "Omgaan met Pubers"

* Thema- bijeenkomst Gamen en Internet

* Cursus over alcohol en drugs

Wilt u zich aanmelden, heeft u vragen of wilt u gewoon een keer uw verhaal kwijt, kom dan gerust eens binnenlopen. Het CJG staat voor u klaar! Kijk voor meer informatie en voor onze openingstijden op de website van het CJG Halderberge of bel naar 0165-587 454.