Gemeente Twenterand


Open Huis jongerencentra SWT

Tijdens de opvoedweek, van 10 t/m 16 oktober houdt een aantal inlopen een avond `open huis'.

Vanaf 1 oktober is bij Stichting Welzijn Twenterand het winterrooster ingegaan. Dit houdt in dat de jongereninlopen in Vroomshoop, Westerhaar-Vriezenveensewijk en Vriezenveen in plaats van twee avonden in de zomer, nu vier avonden geopend zijn.

Tijdens deze `open huis' avond zijn de jongereninlopen gewoon open voor jongeren. Daarnaast zijn ouders, buurtbewoners en andere geĂŻnteresseerden van harte welkom om een kijkje te komen nemen. Onder het genot van een kopje koffie of thee heeft u de mogelijkheid het jongerencentrum van binnen te bekijken. Ook kunt u kennis maken met de jongerenwerkers. Verder kunt u meedoen met een quiz, een potje tafelvoetbal, tafeltennis of een partij darten. Divers voorlichtings- en promotiemateriaal is beschikbaar en u heeft de mogelijkheid om vragen te stellen.

Het open huis van jongereninloop Future in Westerhaar-Vriezenveensewijk vindt plaats op dinsdag 11 oktober, van 19.30 tot 21.30 uur. Op woensdag 12 oktober houdt Flashback in Vriezenveen open huis van 19.00 tot 21.00 uur.
Donderdag is het de beurt aan het Front in Vroomshoop, deze is geopend van 19.00 tot 21.00 uur.
Toko Joko in Den Ham houdt haar open huis op vrijdag 14 oktober, van 19.30 tot 22.00 uur.