FloraHolland


Eerste nieuwe eenmalige bloemendozen vanaf wk41 verkrijgbaar

FloraHolland (6 oktober 2011) - De eenmalige bloemendozen fc634 Cymbidium en fc630 Cymbidium mini zijn de eerste bloemendozen met de nieuwe bedrukking die vanaf volgende week verkrijgbaar zijn bij de fustloodsen en worden afgeleverd bij de kwekers. Komende week komen de bloemendozen met de nieuwe bedrukkingslijn dan ook voor het eerst voor de klokken van FloraHolland.

Alle zeventien eenmalige bloemendozen worden voorzien van een nieuwe frisse kleurrijke bedrukking. De nieuwe bedrukkingslijn heeft FloraHolland in samenwerking met de VGB, Bloemenbureau Holland en een vertegenwoordiging van kwekers en kopers ontwikkeld. Het nieuwe ontwerp voor de dozen sluit aan bij de campagne van BBH, `Geluk in Overvloed'. De gevende hand op de dozen staat voor natuurlijk, verbindend en het doorgeven van geluk. De introductie van de overige bloemendozen zal de komende weken volgen.

De bloemendoos fc630 is tevens een nieuwe doosmaat. Deze doos komt ter vervanging van fc632. De nieuwe doos is breder en lager. Met deze aanpassing wordt de presentatie van het product sterk verbeterd en wordt de kans op schade aan de bloemen verkleind.