Gemeente Almelo

Geef uw mening over een aantrekkelijke binnenstad of over democratie!

7 oktober 2011 - Uw mening geven over een aantrekkelijke binnenstad? In gesprek gaan met raadsleden? Deelnemen aan een Twitterdebat? Dansen voor democratie? Dat kan en meer ...Doe mee aan de Europese week van de lokale democratie van 10 tot 16 oktober 2011!

Wat vindt u een aantrekkelijke binnenstad?
De Almelose gemeenteraad wil graag uw mening horen over hoe onze binnenstad aantrekkelijker kan worden. U kunt daarover in discussie via twitter (#AlmeloLD), of uw mening geven via een vragenlijst. Op donderdag 13 oktober van 12.00 tot 14.00 uur en op zaterdag van 13.00 tot 15.00 uur kunt u met raadsleden in gesprek. U vindt ze op het Centrumplein bij Mc Donald's.

Europese week van de lokale democratie
De Almelose thema's van de Europese week van de lokale democratie zijn democratie, mensenrechten en een aantrekkelijke binnenstad. U bent van harte welkom om mee te doen aan de activiteiten of eigen initiatieven te nemen! Meer weten? Kijk voor alle activiteiten bij 'Europese week van de lokale democratie' op deze website of klik hier. U vindt hier ook een digitale versie van de vragenlijst die u nog tot 24 oktober kunt invullen.