Gemeente Hoogeveen

Fietspad Zuidwoldigerweg op de schop

7 oktober 2011 - Het voet- en fietspad aan de zuidzijde van de Zuidwoldigerweg, vanaf de rotonde Bethesdastraat tot aan de carpoolplaats, wordt maandag 10 oktober opgebroken om nieuwe kabels en leidingen aan te leggen.

Voetgangers en fietsers kunnen zich via de Dollard richting het centrum verplaatsen en voor de carpoolplaats weer op het bestaande voet- en fietspad hun weg vervolgen. Deze route blijft een aantal weken mogelijk. Daarna worden het voet- en fietspad richting het centrum opgebroken. Fietsers en voetgangers worden dan omgeleid via de noordzijde van de Zuidwoldigerweg en Schutstraat. Alle omleidingsroutes worden met borden aangegeven.

Werkzaamheden Griendtsveenweg

Ook op de Griendtsveenweg beginnen de eerste werkzaamheden. Hierbij blijft in eerste instantie het verkeer ongewijzigd. De omleidingsroutes zullen straks duidelijk aangegeven worden en op deze site op een later tijdstip te vinden zijn. Binnen nu en drie weken wordt ook een deel van het groen aan de oostzijde gesnoeid.

Kappen bomen

Deze week is aannemer MNO Vervat begonnen met het aanleggen van een bouwdepot naast de carpoolplaats. Er zijn inmiddels ook al diverse bomen gekapt en verplant vanwege de kabel- en leidingwerkzaamheden die er plaats gaan vinden. Lees hier meer over het groenbeleid van de gemeente Hoogeveen.