Provincie Utrecht

10.000 euro voor 'best practice' ouderenzorg in uw gemeente

Heeft u binnen uw gemeente een mooi praktijkvoorbeeld ouderenzorg dat zijn meerwaarde bewezen heeft? Het Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (NUZO) nodigt gemeenten uit een 'best practice' ouderenzorg in te dienen. Een project op het terrein van wonen, welzijn, zorg, verkeer of ruimtelijke ordening of een combinatie ervan.

Het NUZO beloont de beste vijf goede voorbeelden. Per 'best practice' is maximaal EUR 10.000,- beschikbaar. Met het geld werkt u uw voorbeeld of werkwijze uit tot een product. Bijvoorbeeld een toolkit, draaiboek of instructiefilmpje.

Goed voorbeeld

Goede voorbeelden genieten vaak alleen lokale bekendheid. Door deze oproep kan uw goede voorbeeld binnen de ouderenzorg elders in de NUZO-regio navolging krijgen. Het toe te kennen budget wordt gebruikt voor het beschrijven en documenteren van het project en het verspreiden ervan in de NUZO-regio.

Het NUZO

Het Netwerk Utrecht Zorg voor Ouderen (NUZO) is een regionaal platform dat verbetering beoogt in zorg, welzijn en wonen voor kwetsbare ouderen. Professionals betrokken bij de zorg van ouderen, hun welzijn en leefomgeving zijn hierbij aangesloten. Provincie Utrecht is partner van het NUZO.

Meer informatie