Gemeente Veenendaal


Werkzaamheden kruising Westersingel / Dr. Slotemaker de Bruïnestraat

Op maandag 10 oktober is aannemingsbedrijf Heijmans Wegenbouw bv gestart met het opbreken van de kruising Westersingel / Dr. Slotemaker de Bruïnestraat.

Werkzaamheden en planning
In de aankomende weken zullen nutsleidingen worden omgelegd en nieuwe riolering gelegd, asfalt aangebracht en de verkeerslichten worden aangepast. Globaal ziet de planning er als volgt uit:


* Werkzaamheden tbv de nutsleidingen en verkeerslichten (10 tot en met 28 oktober).


* Aanbrengen riolering (20 oktober tot en met 16 november).


* Aanbrengen betonbanden en straatwerk (17 november tot en met 06 december)


* Aanbrengen asfalt en markeringen (6 tot en met 8 december)


* Werkzaamheden verkeerslichten en opruimen werkterrein (9 december)

Â

Wij stellen alles in het werk om de kruising vanaf 24 november tijdelijk te kunnen openstellen voor het verkeer. Hiervoor wordt een tijdelijke laag asfalt aangebracht. Van 6 tot en met 9 december zal de kruising echter weer moeten worden afgesloten om de definitieve verhardingslagen aan te brengen.

Deze planning kan wijzigen door onvoorziene factoren, zoals de weersomstandigheden.

Verkeersmaatregelen
Om de werkzaamheden voor u als bewoners en medewerkers van de aannemer op veilige wijze plaats te laten vinden, treffen wij verkeersmaatregelen. Voor de afsluiting van de Dr. Slotemaker de Bruïnestraat worden omleidingen ingesteld. Deze omleidingen zijn op het kaartje weergegeven.

Overlast
Helaas is enige overlast voor de bewoners als gevolg van de werkzaamheden onontkoombaar. Wij doen ons best om deze overlast zo beperkt mogelijk te laten zijn en zo kort mogelijk te laten duren.

Informatie
Voor vragen, opmerkingen en/of suggesties kunt u contact opnemen met onze toezichthouder, de heer A.N. Nijmeijer. Hij is telefonisch bereikbaar op nummer 06-10353476 en via e-mail op andre.nijmeijer@veenendaal.nl.


* Omleidingen.pdf (7,97 KB)