Ybo Burema krijgt 1e exemplaar Sdu Commentaar Strafrecht overhandigd

Persbericht van BU Legal & Tax

PERSBERICHT

Ybo Burema krijgt 1e exemplaar Sdu Commentaar Strafrecht overhandigd

Den Haag, 10 oktober 2011

Feestelijke uitreiking 1e exemplaar Sdu Commentaar Strafrecht

Vanmiddag 10 oktober vindt de feestelijke uitreiking plaats van het eerste exemplaar van de multimediale uitgave Sdu Commentaar Strafrecht aan Ybo Buruma, raadsheer bij de Hoge Raad der Nederlanden. In aanwezigheid van redactie, auteurs en andere genodigden zal de uitgave het licht zien.
Met het Sdu Commentaar Strafrecht is het commentarentraject op het vlak van het straf(proces)recht voltooid. Eerder verschenen al de boekdelen Strafvordering (Vooronderzoek en Eindonderzoek).

Sdu Commentaar Strafrecht is een multimediale publicatie: een combinatie van een boek en een online met praktisch en diepgaand commentaar op artikelen uit onder andere het Wetboek van Strafrecht, de Wet op de economische delicten en aanverwante regelingen. Er is gekozen voor een artikelsgewijs commentaar, zodat u alle relevante informatie snel kunt vinden. Daarnaast is ernaar gestreefd om u zo volledig mogelijk op de hoogte te brengen van de kern van een artikel, de relevante jurisprudentie en de samenhang met andere artikelen. Op www.sducommentaarstrafrecht.nl wordt het commentaar actueel gehouden en wordt nieuwe jurisprudentie toegevoegd. Via hyperlinks klikt u direct door naar andere relevante regelingen, artikelen en rechtspraak.

Over Sdu Uitgevers
Sdu Uitgevers behoort bij de top 3 van uitgeverijen van vakinformatie in Nederland en heeft tevens een belang in de Duitse juridische online uitgeverij juris GmbH.
Met een uitgebreid aanbod van uitgeefproducten en -diensten blijft Sdu Uitgevers zichzelf én de dienstverlening aan haar klanten continu verbeteren. Innovatie staat daarbij op de eerste plaats. De belangrijkste klantgroepen van Sdu Uitgevers zijn professionals werkzaam bij de overheid, in de juridische en fiscale wereld, de zakelijke dienstverlening en in de bouwsector. Zij maken dagelijks intensief gebruik van de multimediale informatiebronnen van Sdu Uitgevers. Sdu Uitgevers is gevestigd in Den Haag en heeft ruim 600 medewerkers.
Meer informatie over Sdu Uitgevers kunt u vinden op www.sdu.nl.

Bij dit persbericht is een bijlage zichtbaar op www.perssupport.nl

*

Links:
http://www.sducommentaar.nl
Bijlage:
* persbericht boekpresentatie scsr okt11 2docx


Noot voor redacties


BU Legal & Tax

Noot voor redact ie,

Razende Robot Reporter