Politie Utrecht

Persberichten Utrecht stad, 11.45 uur

Utrecht, 10-10-2011

Overval

UTRECHT De politie is een onderzoek gestart naar een overval op een horecagelegenheid aan de Verlengde Houtrakgracht.

De overval vond plaats rond 21.20 uur toen personeel aan het opruimen was. Twee mannen met bivakmutsen op, kwamen de zaak binnen en eisten geld. Vervolgens zijn ze er met een onbekend geldbedrag vandoor gegaan. De politie heeft met speurhonden gezocht naar de twee overvallers, maar zonder resultaat. De politie is op zoek naar getuigen die vlak voor, tijdens of na de overval de twee mannen gezien hebben. De eerste dader is ongeveer 1.75 meter lang, droeg dondere kleding en heeft vermoedelijk een licht getint uiterlijk. De tweede dader is ongeveer
1.85 meter lang, ongeveer 20 jaar oud en heeft vermoedelijk een donker uiterlijk. Heeft u informatie, belt u dan naar 0900-8844 of Meld Misdaad Anoniem 0800-7000.

Steekincident

UTRECHT In de nacht van zaterdag op zondag is een 20-jarige man uit Utrecht gewond geraakt bij een steekincident.

Rond 03.30 uur kreeg de politie een melding dat het steekincident had plaatsgevonden in een horecagelegenheid aan de Zadelstraat. De man was samen met een vriend toen er een ruzie ontstond met andere gasten. Het groepje is naar buiten gegaan en is de ruzie geescaleerd in een vechtpartij. Later bleek dat de 20-jarige man een paar steekwonden had opgelopen. Hij is overgebracht naar het ziekenhuis voor behandeling en heeft aangifte gedaan. De politie zoekt naar getuigen van dit incident.